Най-възрастният кандидат за депутат е на 91 години и е издигнат от Коалиция „НЕУТРАЛНА БЪЛГАРИЯ (РУСОФИЛИ И КОМУНИСТИ)“ След изтичането на срока за регистрация на кандидатски листи в изборите за народни представители наПрочети повече:

Да се приеме в дарение градският стадион и цялата тренировъчна база на „Ловеч спорт 96“ АД с прилежащите й терени и сгради реши на сесията си днес общинският съвет поПрочети повече:

Продължава аварийното изкърпване на уличната мрежа в Ловеч. То се извършва поетапно и според атмосферните условия. Със студена асфалтова смес ще бъдат запълнени дупките по улици в ж.к. „Младост“ иПрочети повече:

Отборът на ОУ „Васил Левски“ – Ловеч, спечели ученическото състезание „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации” Ловеч 2024. Наградата връчи зам.-кметът на Община Ловеч Цветелин Винчев. Надпреварата е традиционнаПрочети повече:

На церемония днес в Художествената галерия „Проф. Теофан Сокеров“ бяха наградени победителите от Националния конкурс за детска рисунка, компютърна рисунка и есе на тема „Детство мое – реално и вълшебно“,Прочети повече: