Кметът Страцимир Петков покани на работна закуска ученици от ловешки училища. В Бароковите къщи той посрещна членове на общинския ученически съвет към сдружение „Екомисия 21 век“. Дойдоха и ученици отПрочети повече:

Днес кметът Страцимир Петков прие представители на GIP FCIP (Мрежа за продължаващо обучение и професионална интеграция) – Франция. GIP-FCIP действа като орган и структура за административна подкрепа на мрежата GRETA, коятоПрочети повече:

На 25 юни в Ловеч ще бъде връчена националната литературна награда за цялостно творчество „Проф. Димитър Димов“. Тазгодишният й носител е проф. Златимир Коларов, лекар, писател и сценарист. Церемонията щеПрочети повече:

На 1 юни в Ловеч ще се проведе за 13-ти път фолклорният фестивал за клубове за народни хора „Хоро под „Стратеш“. Организатор е Народно читалище „Зорница – 2010 – НеноПрочети повече:

Изложба от националния пленер по живопис за художници с физически увреждания „Синя зона“ ще бъде открита в Ловеч на 11 юни. Свои творби ще представят осем художници – Жоржета Тодорова,Прочети повече: