От ОД МВР Ловеч съобщават, че на 23 октомври около 11.15ч. на пътя край с. Катунец, 19-годишно момиче при управление на лек автомобил «Фолксваген» не е съобразило скоростта си с релефа на местността, не успява да спре пред видимо препятствие на пътя (камък) и се удря. В резултат на инцидента автомобилът е напуснал пътното платно и се е преобърнал в канавка.

При произшествието са пострадали двама пътници от превозното средство: мъж на 47-години и жена на 45-години и двамата от с. Катунец, които са прегледани в болница и са освободени. Пробата за алкохол на водачът е отрицателна, съставен и е акт за нарушение на ЗДВП.

 Полицаи от РУ Ловеч са установили 18-годишен младеж от с. Баховица, като извършител на кражба на моторен трион «Хускварна» и зарядно устройство за мобилен телефон от частен дом в с. Дойренци. Кражбата е извършена в интервала от 10.00 до 11.00ч. на 23 октомври.

Вещите обект на посегателство са иззети по надлежния ред и предстои материалите по случая  да бъдат изпратени в Районна прокуратура-Ловеч. Работата по случая продължава.

Сподели с:


Вашият коментар