Шестдесет и четвъртото заседание на Общинския съвет в Ловеч ще разгледа  шест точки.  Последното за този мандат заседание ще се проведе на 11 октомври /сряда/ 2023 година от 10,00 ч. в заседателната зала на Община Ловеч.

Ето и неговият проекто-дневен ред:

  1. Избиране на временно изпълняващи длъжността кметове на кметства на с. Баховица, с. Дойренци, с. Лисец, с. Радювене и с. Славяни, общ. Ловеч за времето от края на мандата 27 октомври 2023 г. до полагане на клетва от новоизбраните кметове.

Докл: Петър Цолов – председател на Общински съвет-Ловеч

  1. Допълнение на Решение № 986/28.09.2023 г. на Общински съвет – Ловеч за сключване на споразумения за партньорство във връзка с подаване на проектно предложение „Развитие на „Индустриален парк „Балкан“ по процедура BG-RRP-3.007“, „Програма за публична подкрепа за развитието на индустриални райони, паркове и подобни територии и за привличане на инвестиции“ (AttractInvestBG).

Докл: Корнелия Маринова – кмет на Община Ловеч

  1. Определяне на минимални и максимални цени за таксиметров превоз на пътници за един километър пробег по съответната тарифа, валидни за територията на Община Ловеч за 2024 година.

Докл: Корнелия Маринова – кмет на Община Ловеч

  1. Предоставяне на земеделска земя от Общинския поземлен фонд по кадастралната карта на гр. Ловеч, община Ловеч, след установяване на границите на имот с признато право на възстановяване на Иванка Илиева Дичева в изпълнение на § 27, ал. 2, т. 1 от Преходни и заключителни разпоредби (ПЗР) към Закона за изменение и допълнение на Закона за собствеността и ползването на земеделските земи (ЗИДЗСПЗЗ).

Докл: Корнелия Маринова – кмет на Община Ловеч

  1. Процедура по даване на разрешение за изработване на подробен устройствен план – план за застрояване(ПУП-ПЗ) за поземлен имот(ПИ) с проектен идентификатор 11452.128.205, представляващ част от ПИ с идентификатор 11452.128.97 по Кадастралната карта и кадастралните регистри на село Владиня, община Ловеч.

Докл: Корнелия Маринова – кмет на Община Ловеч

  1. Актуализация на капиталовите разходи на Община Ловеч за 2023 година.

Докл: Корнелия Маринова – кмет на Община Ловеч

 

РОСИЦА МАРИНОВА

За председател на Общински съвет-Ловеч,

съгласно Уведомление № 466/28.09.2023 г.