На 14 февруари около 03.00 ч. в РУ Тетевен е постъпил сигнал за пътен инцидент край с.Гложене. Полицейски автопатрул на място е установил, че лек автомобил с водач 22-годишна жена от с. Рибарица е самокатастрофирал, при което превозното средство е напуснало пътното платно и се е преобърнало.

При инцидента са пострадали четирима, които са били пътници в автомобила. Лицата са прегледани в болнично заведение и са освободени за домашно лечение. Пробите за алкохол и наркотици на водачката са отрицателни. Установено е, че превозното средство е с прекратена регистрация, а поставените на него регистрационни табели са издадени за друго МПС. По случая е образувано досъдебно производство и работа  продължават служителите на РУ Тетевен.

На 14 февруари около 10.00ч. на ул.«Васил Левски» в Троян, при движение в една посока, лек автомобил с водач 52-годишен мъж е ударил товарен автомобил, който е предприемал маневра обратен завой в края на разделителна мантинела. При сблъсъка е пострадал водачът на лекия автомобил, който е с фрактура на ръка. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ Троян.