Грижата за екипа и подкрепата на местната общност са приоритет вече 20 години

ТИТАН Златна Панега е част от Групата ТИТАН и е един от основните производители на висококачествен цимент и бетон в България. Вече 20 години ТИТАН Златна Панега допринася за подобряване стандарта на живот в региона.

Конкурентно възнаграждение, богат социален пакет, огромен брой обучения и възможности за развитие са само част от придобивките, които заводът предлага. Компанията дава възможност на хората си да разширяват знания, да придобиват нови умения и да работят в подкрепяща среда.

За много от своите служители предприятието е първи и единствен работодател. В края на 2023 г. 79% от служителите са от местната общност. Компанията привлича интереса и на много млади хора: 9% от служителите са на възраст 25 – 35 г. За предаване на ценен опит и знания се грижат 42% от екипа, които са на възраст между 36 – 50 г.

Основен фокус на ТИТАН Златна Панега са инициативите за развитие на служителите и осигуряване на постоянна заетост. Затова компанията се отзовава на призива на „Леони България“ за намаляване на социалните последици от прекратяване на дейността ѝ в Плевен. В знак на сътрудничество и в подкрепа на местната общност, ТИТАН Златна Панега обявява близо 50 свободни позиции.

Новите работни места ще бъдат в отделите електро, механо и превантивна поддръжка, в автоматизираното управление на производството (контролна зала), в административни и бизнес звена.

Предстои организиране на информационни срещи през месец септември, за по-детайлно запознаване с възможностите, които ТИТАН Златна Панега предлага. Освен това желаещите да научат повече за свободните позиции могат и да изпратят своята автобиография (CV) на имейл адреси: rabota@titan.bg и hr@titan.bg или да отправят запитване по телефон към Мария Пенчева (0898 770 763), Цвета Иванова (0893 058 510), Християна Брайкова (0894 332 128).

 

ТИТАН Златна Панега: Заедно градим нашето бъдеще!