rabotilnicaroditeli109141С подкрепата на  УНИЦЕФ  България на 25 септември 2014 година в Община Ловеч ще стартира трети етап на „Работилница за родители – да пораснем заедно“.

     Да бъдеш родител е отговорност, за която човек никога не е достатъчно добре подготвен. Ако сте родител на дете от 0 до 4 години, може да вземете участие в Работилницата за родители, организирана в гр. Ловеч.

     Питали ли сте се често дали сте подготвени за това огромно щастие да бъдеш родител, дали постъпвате правилно в различни ситуации, кога и как трябва да показвате любовта си към детето, от какво друго има нужда вашето малко съкровище, освен да бъде нахранено и облечено……   

     Въпросите са неизчерпаеми, защото родителството е уникално преживяване. Работилницата за родители може да даде отговор на тези въпроси.

     Всяка работилница се състои от 12 последователни сесии, които се провеждат веднъж седмично и включват лекции, интерактивни упражнения и дискусии.  По време на работилницата в малки групи родителите ще научат за основните психологически потребности на децата в тази възраст, за това как могат да насърчат познавателното и емоционална развитие на своето дете, как да поставят граници без да прибягват до насилие и как най-ефективно да общуват с малкото дете.

     Тя ще стартира в края на м. септември 2014 година по проект на УНИЦЕФ и в нея ще можете да обмените опит с други родители и да получите адекватни съвети от опитни специалисти.

     Участието на родителите е безплатно.

     УНИЦЕФ финансира през този програмен период 2 групи, който ще провеждат своите сесии в четвъртък от 17,30 ч. и събота от 10,00 часа в Приемната на кмета „Барокови къщи“.

     За записване може да се обръщате към Даниела Даскалова (водещ) – тел. 068/688 227, ст. 309 или Геновева Иванова на тел. 068/688243, стая 304 на адрес – Община Ловеч, ул.Търговска № 22, ет.3, e-mail: genoveva.ivanova.bg@abv.bg.

     Крайният срок за записване е 19 септември, 2014 год.