Кметът на Ловеч Корнелия Маринова отличи на 29 ноември 2021 г. състезатели от клуба „SENSHI-до-Ловеч“, които донесоха награди от Националната купа по киокушин (6 и 7 ноември, Шумен). В кметския кабинет гостуваха призьорка в категорията „Най-техничен боец“ Ивана Нечова (18 г.), както и Детелина Семова (14 г.) и Светлена Христова (16 г.), завоювали първо място в своите категории. Отсъстваше единствено . Станислав Радев (21 г., трето място при мъжете), който учи в НСА. Каратеките бяха водени от своя треньор и председател на клуба Евгени Енчев. Те носеха и двете купи, спечелени в Шумен.

Всеки от състезателите получи от кмета значката на общината и екземпляр от книгата „Изгледъ отъ Ловечъ” – пощенски картички от ХХ век и тяхната кореспонденция” от Ивелин Иванов. Треньорът Евгени Енчев бе удостоен с плакет „Тук всеки се връща“.

„Хубаво е, че в името на клуба присъства Ловеч, така заедно с победите се чува и името на нашия град. Впечатлена съм от вашите успехи и желая да продължавате все така. В живота успяват трудолюбивите и постоянните хора. Понякога има и неуспехи, но те са част от изграждането. Пожелавам ви само победи и да постигнете мечтаното“, каза кметът Корнелия Маринова.

Гостите разказаха за своите състезания и тренировки, за това как са се запалили по това бойно изкуство, което изгражда характера и учи на дисциплина. Състезателите тренират всеки ден и се готвят за следващите състезания. Сред тях е и Европейското първенство, което ще се състои през лятото на 2022 г.