Ще продължаваме ли да гледаме отстрани? Да бъдем пасивни и безучастни? И отново да се съгласим да ни излъжат? Да мислим! Нали искаме да живеем нормално! Ние сме много повече от тях! Затова да действаме! Да кажем стига!

Сега е моментът! Нека бъдем различни! Този път силно да викнем: От нас зависи! И от него – различният кмет! Защото той ще бъде следващият кмет!
Тези думи прозвучаха на концерта, организиран от местната коалиция ПП „Има такъв народ“ (ПП „Български възход“) на площада в кв. „Вароша“. От сцената и вокалистът на „Ку-ку бенд“ Борис Солтарийски прикани стотиците ловчалии да изберат номер 68 в бюлетината, защото „вие тази вечер показахте, че умните хора не са само на жълтите павета“.
Кандидатът за кмет на местната коалиция Страцимир Петков представи колегите си от кандидатската листа за общински съветници. Всички те заедно обявиха: „Нито ден повече без бъдеще за Ловеч!“. „Всички ние сме хора, които искаме да можем да гледаме нашите съграждани в очите и един ден, като ни попитат децата ни защо не направихте нищо за Ловеч, да им отговорим: Ние не просто опитахме, ние го направихме“, посочи кандидатът за кмет.
Той представи основните акценти в предизборната си програма: икономическо развитие и създаване на работни места, изграждане на цялостен туристически продукт, благоустрояване и поддържане на инфраструктурата и общинската собственост, дигитална и открита към гражданите община.
„Да не се срамуваме от Ловеч! Да не се страхуваме за Ловеч! Да обичаме Ловеч!“, призова Страцимир Петков и заяви: „Вашата подкрепа ни задължава. Ще сбъднем нашата обща мечта за Ловеч.“

 

Платена публикация по договор