oblast1005131Програмата под патронажа на заместник министър-председателя по икономическото развитие Даниела Бобева

Правителството на Република България, в партньорство с българския бизнес, започва инициатива под мотото „България има нужда от вас“, за наемане на български студенти, обучаващи се в чужбина.

Целта на програмата е чрез осигуряване на дистанционни стажове в български предприятия да се създаде по-силна връзка между държавата, бизнеса и студентите, избрали да учат в чужбина. Идеята е да се мотивират младите и талантливи българи да се върнат в родината си, за да реализират своя потенциал и да подпомогнат българската икономика да се развива с ускорени темпове.

Допълнителна информация за дистанционните стажове може да намерите на интернет страницата staj.government.bg, раздел Документи и материали, както и на тел.: 02/ 940 2626.

 

 

 

2 коментара

  1. Стига лъга. Единствената цел е да се усвоят мангизите дето се отпускат за мероприятието и да се изкарат изпълнителите на проекта като съвестни.

  2. Ала-бала! Ако някого го интересуваха умните деца, то щеше да им обърне внимание преди да са напуснали страната. Или поне щеше да се опита да потърси онези, които все още са в България.

Comments are closed.