snqg2510143Община Ловеч и спортен клуб „Стратеш Атлетик” уведомяват всички записали се участници, че поради изключително тежката метеорологична обстановка се отлагат стартовете на Първите открити лекоатлетически бягания „Ловешка крепост”, насрочени за 26 октомври. Отложената надпревара ще се проведе на 8 ноември (събота) при благоприятни метеорологични условия в същите часове, по същите маршрути и за същите възрастови групи.

Лекоатлетическите бягания са в две дисциплини – шосейно бягане за ученици и планинско трейл бягане.Официалното откриване е в 11:00 ч. на площад „Екзарх Йосиф I“, стартовете в отделните дисциплини и възрастови групи са между 11:30 и 12:00 часа, награждаването и закриването на състезанията – в 14:00 часа.

Предвидени са предметни награди и парични премии за планинското трейл бягане.

Наредбата за състезанията е публикувана на интернет страницата на община Ловеч www.lovech.bg и на http://athletic-universe.blogspot.com/.

Срокът за потвърждаване на участието за новата дата и за двете дисциплини – шосейно бягане за ученици и планинско трейл бягане е 06.11.2014 година

Формата за заявка е публикувана на http://athletic-universe.blogspot.com/ и се подава на имейл stratech_atletik@abv.bg.

За допълнителна информация: 0878639578, Преслава Василева

1 коментар

  1. Е, аз обаче спазих обещанието. 🙂

Comments are closed.