Сертификат към договор за дарение връчи кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова на инж. Марин Радевски, управител и едноличен собственик на „Калинел“ ЕООД, като събитието стана на 18 декември в офиса на троянската фирма.
По договора „Калинел“ дарява 40 броя спални комплекти – завивки за единични легла, 40 броя възглавници и 40 броя олекотени завивки. Общата стойност на дарението е 2520 лв. Комплектите ще бъдат използвани за нуждите на Община Ловеч в общежитията и домовете за социални услуги.

Кметът на Ловеч връчи на дарителя и кристал с герба на общината като знак на признателност. От своя страна Корнелия Маринова изрази с топли думи благодарност за помощта точно преди Коледните празници, като подчерта, че това е поредното дарение от страна на „Калинел“. Винаги, когато е необходимо, аз съм насреща с моята подкрепа, отвърна инж. Марин Радевски.
„Калинел“ ЕООД е водеща компания в производството на домашен текстил в Европа и една от най-големите компании в страната, като има поделения и в чужбина. Специализирана е в производството на декоративни възглавници, възглавници за спане, завивки, протектори и калъфи за матраци.