turnir-po-sudoku2809161Турнир по СУДОКУ ще се проведе в Ловеч в събота, 08.10.2016 год., от 10.00 часа в кафе „Блек“ в центъра на града. Събитието е под патронажа на Община Ловеч.

С оглед на заявилите участие към този момент, създаването на възможности за равен старт и удовлетворяване на различните възможности на участниците ще се организират три състезателни групи.

Първата ще включва деца до 12 години, втората – майстори, третата – всички останали. Турнирът ще протече в три кръга, след което за всяка състезателна група ще има финален кръг и награждаване.  

Регистрацията на участниците се извършва до 06.10.2016 на email: sudokulovech@gmail.com , като в свободна форма се заявяват три имена, възраст и предпочитана състезателна група. На 07.10.2016 год. ще бъдат изпратени инструкции на всеки, който е заявил участие.

РОТАРИ клуб Ловеч от 2009 година насам ежегодно организира провеждането на национален турнир  по СУДОКУ. Той е отворен за участници от всички възрасти.  Обикновено участват специално ученици от училищата в град Ловеч и близките градове, които представляват най-често половината от състезателите. Идеята  е да предоставим възможност на всички, които се интересуват от този вид занимание, да намерят пресечна точка тук и открият нови възможности за развитие.

1 коментар

  1. “Идеята е да предоставим възможност на всички, които се интересуват от този вид занимание, да намерят пресечна точка тук и открият нови възможности за развитие.”….
    И нов ПиАр за община и кметица! “Събитието е под патронажа на Община Ловеч.”
    А възможностите за развитието и “великите”ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ за този западнал град и Община?! Или сме само на “Ахо-Ихи-и.-й!” БЕЗ ХЛЯБ,но пък със зрелища и игрички на судоко,шах,табла?! Предлагам и “Не се сърди човече” и “Черен Петър”.
    Последното не се отнася за министър Москов /някой да не си помисли,а ?!/ .

Comments are closed.