volex904131Литекс Моторс с нова рекламна кампания на един от най-успешните модели на Great Wall у нас – Voleex C10

Българският автомобилен производител Литекс Моторс започна атрактивна рекламна кампания на своите модели, съобщават от компанията. Основен акцент в нея е новият телевизионен клип на успешния модел Great Wall Voleex C10. В него историята от предходното популярно видео за автомобила търпи развитие в по-колоритна и динамична среда. В ТВ клипа, Литекс Моторс подчертава успеха на модела, произведен у нас, а лицето на Voleex – Ана Пападополу дори го определя като „РОДНА ЗВЕЗДА“.

Новият ТВ клип е част от мащабната рекламна кампания на родния автомобилен производител, включваща актуално предложение за Great Wall Voleex C10. През 2011 г. Литекс Моторс засне първите ТВ рекламни клипове на автомобили в България, което беше прецедент на автомобилния пазар у нас.

volex904132Като част от рекламната си кампания Литекс Моторс представи и ново „лице“ на сайта на автомобилите Great Wall (www.greatwall.bg). Редизайнът на интернет страницата кореспондира със съвременните тенденции при уеб дизайна, като осигурява на феновете на марката по-голяма интерактивност и възможности.

Това са само част от комуникационните иновации за марката, които родният производител на автомобили Литекс Моторс е подготвил за 2013 г. Скоро ще имаме възможността да видим и другите български актьори Захари Бахаров и Юлиян Вергов в новите рекламни ТВ продукции, съответно на най-успешния пикап у нас за 2012 г. – Steed 5 и на SUV-а на 2012 г. в Китай – Hover H6.