Като се има предвид нарастването на трафика на уебсайтове и търсенето на специализирани хостинг услуги, създаването на собствена уеб хостинг компания е една от най-доходоносните възможности.

Прогнозите са, че до 2025 г. пазарът на уеб хостинг ще нарасне до зашеметяващите 216 млрд. долара, което отразява нарастващата популярност, търсене и нужда от уеб хостинг сред различните онлайн и електронни търговски фирми.

Отличен начин да продавате уеб хостинг услуги на своите клиенти и да реализирате големи печалби е чрез риселър хостинг. Въпреки това, ако искате да си отворите конкретна ниша в тази конкурентна среда, ще трябва да направите нещо повече от това да продавате персонализирани хостинг решения.

А маркетингът и популяризирането на Вашия бизнес с уеб хостинг е чудесен начин да достигнете до повече клиенти и да изградите доверие към Вашата марка.

В тази статия се разглежда стойността на маркетинга, както и най-добрите начини за реклама и маркетинг на Вашата уеб хостинг компания. Но първо, нека набързо да разгледаме определението за риселър хостинг.

Риселър хостинг

Една от най-доходоносните възможности за уеб хостинг е риселърският уеб хостинг, който Ви дава възможност да закупувате големи количества уеб хостинг планове от доставчик на уеб хостинг и след това да препродавате тези планове на Вашите клиенти на невероятно ниски цени.

Като препродавач на хостинг услуги с promo code jump.bg не е необходимо да се притеснявате за създаването на голяма инфраструктура или за управлението и администрирането на сървъри, тъй като за всичко се грижи компанията майка. Освен това тя предлага удобни за потребителя инструменти за управление, като WHM, и интегриран софтуер за фактуриране, като WHMCS, за да улесни фактурирането и отчитането на клиентите.

Хостингът за риселъри Ви позволява да предлагате на клиентите си специализирани и единствени по рода си уеб хостинг пакети, без да се налага да инвестирате много пари в поддръжка на сървъри или хостинг инфраструктура.

Нека разгледаме ползите от маркетинга на хостинг компания за Вашата марка.

Защо трябва да се рекламира Вашата уеб хостинг компания за дистрибутори?

Независимо от отрасъла или размера, маркетингът е един от най-съществените аспекти на всеки бизнес.

Ето някои предимства на маркетинга, които ще Ви принудят да рекламирате компанията си на подходящите демографски групи чрез подходящи канали.

Дава Ви възможност да достигнете до потенциалните клиенти и да ги информирате за Вашите стоки и услуги.

Създава силна привлекателност и първо впечатление, което Ви дава предимство пред конкуренцията. Спомага за запазване на съществуващата клиентска база, като увеличава лоялността им към Вашата марка. Спомага за информирането на клиентите Ви за най-новите стоки, услуги, продажби и отстъпки.

Заключение

Маркетингът за Вашата риселър хостинг компания е незаменима стратегия за растеж, която Ви позволява да разширите клиентелата си, да увеличите приходите си и да създадете солидна репутация на компанията си.

Изберете подходяща уеб хостинг компания или Вашата уеб хостинг компания за риселър и подходящ маркетингов канал.

Можете също така да се възползвате от безплатен WHM и cPanel, многоканална поддръжка на повикване и т.н., като разгледате някои надеждни планове за уеб хостинг за дистрибутори в интернет. Така че, изберете стратегията, която ще работи за Вашата риселър хостинг компания веднага!