Регионална библиотека „Проф.Беню Цонев” и Културно-образователен център и музейна сбирка “Д-р Васил Радославов” представят Веселина Кожухарова и книгата „Кера” на 10 юли( сряда), 17.30 ч. в Радославовата къща

Вход свободен

Веселина Кожухарова е родена в Горна Оряховица. Цялата си кариера тя посвещава на музиката като вокален педагог, ръководител на хорове, вокални групи, основател на частно музикално училище. Творчеството ѝ включва текстове и музика на песни, пиеси и мюзикъли. Има издадени четири книги, в които умело преплита многоликите  пъстри  нишки на фолклора с богатата душевност на българите.
„До четвърто коляно“  е вълнуваща история за силата на родовите корени и завета на предците ни.Сюжетът се развива в малко село и градче в Северна България. Четири колена – четири поколения герои разкриват своя изпълнен с перипетии живот.
С „Кера“ Кожухарова стигна до Топ 10 на най-продавани книги на издателство „Хермес“, което публикува книгата. И нещо повече, романът е сред 8-те най-продавани художествени четива във веригата на книжарници „Хеликон“.