Разговор с Тошко Савов,  бизнес треньор и психолог, автор на книги за личностно развитие се организира в Клуба на дейците на културата в Ловеч на 27 юли от 17 часа. Тошко Савов е роден в Ловеч, но житейският път го отвежда в Германия, където завършва комуникационна психология и НЛП (Невро лингвистично програмиране) и се отдава напълно на усъвършенстнане на уменията в продажбите. Става обучаващ на световно известни брандове като Philips и Saeco.

Автор е на две книги за личностно развитие „Пътят към теб“ и „Прегърни живота“, но в тях няма да намерите императиви за това как и какво да правите. Ще срещнете само вдъхновение, за да пожелаете и предприемете промяната. В „Пътят към теб“ чрез своята житейска история, през болката от личния опит и преживявания, от научените през живота му уроци Тошко Савов дава импулс на своя читател за промяна. В тази книга са поставени темите за това как взимаме решения в нерешението си, как възразяваме на щастието, колко грешна е представата ни за самотата, кой е истинският смисъл на думите, които изричаме и др.

В книгата „Прегърни живота“ авторът предлага възможности за мотивация за това как самоосъзнато да вземаш решения за промяната си и да се насладиш максимално на „прегръдката“ на живота.  В книгата са представени теми, свързани със страха, мечтите, очакванията, паразитните навици, токсичните мисли, самооценката и това как те възприемат другите, защо често се чувстваш неразбран от другите, както и теми, свързани с душевното състояние и духовното развитие.

Тошко Савов е и семеен терапевт, и работи с хиперактивни деца, както и фобии, панични атаки и депресии. Мисията му в живота е да споделя опита си чрез семинари и обучения в различни сфери.

На срещата в Ловеч с Тошко Савов могат да се поставят въпроси не само за книгите му, но и за областите, в които той работи.