ПРОГРАМА за периода 07 – 13 декември

ПРЕМИЕРИ:
“СМЪРТОНОСНИ МАШИНИ”
– От създателите на “Властелинът на пръстените” и “Хобит”
Стотици години след като цивилизацията е унищожена от катаклизъм, човечеството се е адаптирало към условията и е възникнал нов начин на живот. Гигантски подвижни градове сноват по повърхността на Земятра и се захранват, поглъщайки по-малки движещи се градчета. Том Натсуърти (Робърт Шийн), който живее беден живот в ниските етажи на подвижния Лондон, се оказва в центъра на битка за живота си, след като се сблъсква с опасната бегълка Хестър Шоу (Хера Хилмар). Двете напълно противоположни личности, чиито пътища не би трябвало да се пресичат никога, ще създадат съюз, чиято съдба е да промени бъдещето.

“РОБИН ХУД: НАЧАЛОТО”
Легендата ви е позната. Истинската история – не толкова. Тарън Еджъртън и Джейми Фокс са звездите в изпълнения с екшън “Робин Худ: Началото”! Робин от Локсли е закоравял войн, който се съюзява с бившия си военен командир, за да се изправят срещу несправедливото и покварено английско управление. Той се превърне в мистериозен крадец, за който ще се разказват много легенди в най-епичната екранизация досега!

“ДЯВОЛЪТ В ТЕБ” – Ужаси

“КУРСК”
Филмът проследява трагичната история на К-141 „Курск“ – огромна руска атомна подводница, считана за непотопяема. На 12 август 2000 г., по време на учения в Баренцово море, на борда ѝ отекват две експлозии – толкова мощни, че са регистрирани от сеизмографите в Аляска. Докато единствените 23 оцелели моряци от 118-членния екипаж водят неравна битка за живота си във взривения корпус на машината на дъното на океана, семействата им отчаяно се борят с бюрократичната машина, за да открият начин за спасяването им. В продължение на девет дни целият свят следи със затаен дъх съдбата на обречените…

ВСЕ ОЩЕ НА ЕКРАН:
“ГРИНЧ” 3D анимация на български език
“SMART КОЛЕДА”

Телефон за резервации – 068 50 11 15
Кино Космос, Ловеч
ул. Търговска 24 – Дом Преслав