На 17 декември на площад „Сава Младенов“ се даде началото на традиционния Коледен базар в Тетевен. В него се включиха над 30 участника, сред които детски градини, училища, читалища, центрове, занаятчии и жители от цялата община.

Кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева и народният представител – Младен Маринов бяха сред посетителите на базара. Те направиха обиколка на всички щандове, на които бяха изложени най-различни артикули, играчки, коледни сувенири, хранителни продукти, дървени и шивашки изделия, като повечето от тях бяха ръчно изработени.

Коледният базар в Тетевен вече се утвърди като една традиция, която се припознава от все повече хора. Тази година участниците са се увеличили, което може само да ни радва и да ни кара да очакваме още повече участници догодина, каза д-р Бояджиева.

Коледният базар прави хората по-весели и усмихнати, по-безгрижни и не толкова сериозни. Той изпълва със светлина и ухание на доброта и топлота, предавайки истинският коледен дух, добави д-р Бояджиева.

Кметът поздрави всички участници в базара, отбелязвайки инициативността, креативността и уменията им, с които са създали своите невероятни коледни артикули.