Чувствам се длъжен да публикувам една откровена лъжа. Тя е официална, разпространена е до медиите от пресцентъра на Община Ловеч. Касае безопасността на ловешки деца. Истината, утре. Аз съм Павлин Иванов и със собственото си име заставам и повтарям – текстът по-долу е лъжа, която е хубава да прочетете!

Представям в цялост, написаното от служител на Община Ловеч и изпратено до медиите:

“Община Ловеч започна от 8.30 часа на 26.06.2020 г. обезопасяване на строежа на Спортна зала на ОУ „Димитър Димов“ в кв.“Младост“. До края на работното време обектът е обезопасен. Действията се наложиха след като бе прекратена поръчката с първоначалния изпълнител, а фирмата, доставила предишните ограждения, си ги прибра. През целия ден петък продължиха работите на служителите на Бюджетна дейност „Комунални дейности“, които опънаха мрежи и предупредителни ленти, за да е видно, че не бива да се влиза в обекта.

Строежът на спортната зала е част от големия проект „Реконструкция, обновяване и оборудване на сгради и рехабилитация на дворни пространства на целодневни детски градини и ясли в гр. Ловеч, изграждане на училищна спортна зала и рехабилитация на дворни пространства в общински училища в гр. Ловеч“. Проектът е по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г., Приоритетна ос 1: „Устойчиво и интегрирано градско развитие“. Поради несправяне с работата фирмата-изпълнител е отстранена и в момента тече нова обществена поръчка”

Край на цитата. Снимките съши са на Община Ловеч.