Председателят на ПП „Български възход“ Стефан Янев подкрепи лично кандидата за кмет на община Ловеч Страцимир Петков. В Ловеч Янев се срещна със симпатизанти и граждани. Партията му тук е в местна коалиция с ПП „Има такъв народ“, издигнала Петков за кмет. На срещата бяха още регионалният координатор на „Български възход“ – Плевен Весела Венкова, областният председател Антон Димитров и кандидати за общински съветници от местната коалиция.
Страцимир Петков представи основните акценти от предизборната си програма: икономическо развитие и създаване на работни места, изграждане на цялостен туристически продукт, благоустрояване и поддържане на инфраструктурата и общинската собственост, рехабилитация на зоопарка, дигитална и открита към гражданите община.
„На базата на житейския си опит и на работата си в общинския съвет Страцимир Петков е изградил тази своя работеща програма“, заяви Стефан Янев. Той добави, че характерът на Петков, биографията му, начинът на търсене на решения е събирателният образ на членовете и симпатизантите на партията му. „Обединява ни това, че сме готови да даваме сили в обществен интерес и точно този профил видяхме у Петков и се надявам, че той ще бъде подкрепен, защото Ловеч наистина заслужава различния кмет“, каза още Янев. Той призова хората не просто да гласуват, а да избират, защото според него това е силата на гражданското самочувствие.

 

Платена публикация по договор