Силата, която ще събори Системата не е в разделяне на Народа, а в неговото обединение. Животът през последната година ни доказа, че в България все още не се е появил Истинския водач на нацията. Но времето е учителя. За да се обедини Нацията ни е нужно да преболедува и да мине през всичките политически язви.

Време е политическата класа да разбере, че политика не се прави с думи и харвардски бизнес етикет, а с дела, доказани от достойни лидери. Защо хората ги интересува дали един човек е откраднал 20 страници от книгата на друг човек, защо ги интересува дали някой е имал двойно гражданство, защо ги интересува името на едно длъжностно лице, па макар и той да бил Главен прокурор….

По какъв начин, хабейки парите и доверието на Народа, това променя живота на хората. Та не мирише ли тук на една битка за свои собствени политически назначения на най-апетитните и властови позиции в държавата – като Банката за развитие, шефовете на прословутите язовири и 10 фирми на властта. Това го разбират и хората в малките населени места. Хора, това всичко е порочно и вярвайте, че скоро всички тези участници в този процес ще останат в миналото. Българинът е търпелив, но намери ли своя обединител, ще измете всичко.

И запомнете, че Българският Народ ще ви накаже.

Ще ви накаже защото той е оцелял през хилядолетия и няма да се пречупи пред своите настоящи водачи, продали Националното достойнство на държави с няколко стотин годишна история. Макар, че вашата система се опита да унищожи и лично мен дискредитирайки ме публично и ограбвайки семейния ми бизнес, искам да ви кажа, че винаги съм бил творец и човек на изкуството и помнете част от следния изпълняван от мен монолог в ролята на Цар Иван Асен втори от пиесата Истинския Ивайло по Стефан Цанев:

“Човек оценява нещо, когато го изгуби – баща, майка, пари, любов. Но всичко това е нищожно в сравнение на това да изгубиш властта – защото изгубиш ли властта – губиш себе си!!!

Нали ще го запомните и двамата!”

 

Платена публикация по договор.

Възложител: ПП БРИГАДА