Петдесет и второто заседание на Общински съвет – Ловеч, се свиква на 28 септември, петък, 2018 година от 10,00 ч. в заседателната зала на Община Ловеч, съобщи в края на заседанието на 13 септември председателят Петър Цолов.

Проекто-дневният ред включва засега 17 точки. Сред тях са отчети за дейността и проблемите на кметствата в селата Къкрина и Лисец.

Ще бъде одобрена и бюджетна прогноза за местните дейности за периода 2019 -2021 година. Предвижда се още промяна в групите общински жилища по предназначение и брой, поради изменения на конкретните потребности и продажба на едно жилище на наемател, настанен по административен ред в ЖК „Младост“. Предстои и промяна в групите общински жилища по предназначение и брой и в ЖК „ Здравец“ и на ул. „Осъмска“.

Общинските старейшини ще обсъждат и даване на съгласие за издаване на преместваем обект – манеж за хипотерапия за деца с увреждания в парка „Стратеш“.

Ще се приема годишен план за ползване на дървесина от горски територии – собственост на Община Ловеч през 2019 година.

Едно от точките предвижда отдаване под наем без публичен търг или публично оповестен конкурс за срок от 10 години /десет/ на имоти – частна общинска собственост, представляващи: три самостоятелни обекта – лекарски кабинети, в едно с съответните иделани части от общите части на сграда /бивша Поликлиника/, находяща се на ул. Д-р Съйко Съев“ № 27, гр. Ловеч.

Председателският съвет се е състоял на 12 септември, а комисиите заседават по график на 18 и 19 септември.

1 коментар

  1. Радваме се, ще е скоро!
    Цяло 52ро!
    Може на града да дойде ред…
    След общинския съвет!

Comments are closed.