izdanka2506147Павлин Иванов

Очевидно е, че няма кой официално да ви информира, но за шофьорите е хубаво да знаят, че подлезът под „Моста за никъде“ е наводнен и е затворен за движение. Преди обяд специализирани екипи работиха по отводняването, което се случва за пореден път.

Естествено, няма да питам ЗАЩО никой не сметна за необходимо да информира жителите на Ловеч, за да си правят сметката, откъде трябва минават, а не да се щурат.

С цел, вероятно безопасност и някакъв тип регулиране на движението са поставени неуместно и без грам смисъл забранителни табели към подлеза, които вместо да помагат, определено объркват движението и хора, особено от други градове, се въртят като мухи без глава в лабиринта на цопнатите знаци.

Интересно е, ако човек е паркирал сутринта в района на ДЗИ автомобила си, как без да наруши правилата, може да излезе от батака?

 

Преди време, улица „Цар Освободител“ в района около „Офис 1“ беше направена еднопосочна. Причината за това, според администрацията, е че тераса на жилищният блок е издадена над самото платно и е опасна.

И да правилна е констатацията, че е опасна, което е видно от удареният й от някой автомобил под и висящи строителни конструкции от нея. Така вече няколко дни!

 

izdanka2506146Пред наводненият подлез е спрял някакъв бял автомобил, без обозначителни знаци. Няма сигнализираща лента, няма знак, няма нищо. Единственото, което след време се забелязва, са двама души обикалящи насам-натам, вероятно от СКОРС или поне с такива дрехи облечени. За това и за служителите на СКОРС е сигнализиран техният началник Гриша Генов.

За тях обаче, ще бъде следващият ми коментар.

Въпросът ми е:

Толкова ли е сложно да се регулира и сигнализира адекватно един малък район, така че, да не създава объркване и проблеми, най-вече за гостите на града, които не познават манталитета на ловешките общински служители?

 

 

 

3 коментара

  1. Аз недоумявам защо на фона на бедственото положение из страната, кмета и ВИК не се самосезират и не се вземат превантивни мерки като се прочистят отводнителните шахти из целия град,които от години са затлачени.Някой от тях могат да бъдат открити само с карти,като например възловата на ул.”ил.Макариополски”,която събира водата от Дикисана,езиковата,”Б.Баев”и т.н.Като се обърне каруцата после ще дига раменца минчо и ще вика”Ко стана?Що не казаха,че ще вали?”еба ти некадърните властоимащи

  2. Показвай ги тези такива таковата на следващата му предизборна кампания белким някой се сети, че има нужда от друг кмет.

Comments are closed.