Уважаеми Дами и Господа – лидери на политически формации в Общински съвет Ловеч.

Само преди дни жителите на община Ловеч гласуваха за вас, за да представлявате интересите им в Общински съвет Ловеч. Още на първото заседание обаче, се случи нещо неразбираемо за гражданите и оставящо обосновани съмнения за задкулисни сделки при избора на Председател на Съвета.

По време на предизборната кампания, почти всички лидери на политически формации, в една или друга форма заявиха, че НЕ одобряват търговията с влияние, купуването и продаването на гласове, задкулисните сделки и най-важното, намират за ПОРОЧЕН модела на управление на г-жа Корнелия Маринова и нейната партия ПП ГЕРБ в Ловеч.

Вчера, именно нейният представител – г-н Петър Цолов събра освен 9-те гласа на съветници от ГЕРБ, още 11 гласа. Те идват от няколко формации и личности.

Поради този факт и във връзка с предизборните декларации на лидерите на политически формации в Общински съвет Ловеч, в обществото остава усещането, че следващите 4-години управлението на община Ловеч ще бъде изцяло задкулисно и резултат от сключени „на тъмно“ сделки.

Подходете принципно и честно и обявете кой за кого и защо гласува.

Уважаеми Дами и Господа – лидери на политически формации в Общински съвет Ловеч,

МОЛЯ,

Направете в удобно за Вас време пресконференции, на които да изложите своите виждания, ясни коалиционни намерения и принципни позиции по отношение на управлението на община Ловеч през следващите 4 години.

Отговорете и на нашите въпроси, които повярвайте, поради много, много дългото ви мълчание, са се натрупали и чакат.

 

Павлин Иванов

„Ловеч днес“