redcross504141ОС на БЧК – Ловеч проведе на 05.03.2014 г. годишно общо отчетно събрание, съобщават от организацията. На събранието присъстваха д-р Валентин Пеев – Заместник Председател на НС на БЧК, г-н Пламен Петков – Заместник кмет на Община Ловеч, г-н Владимир Кацалски – Начелник ОУ „ПБЗН”, д-р Цветолюбя Гункова – Директор РЗИ,ОД”Социално подпомагане”, г-н Марин Калчевски-Началник Затвор Ловеч, г-н Тони Паричев-Директор ОДЗГ, представители на „Клуб на инвалида”-Ловеч, клуб „Интелект”-Луковит,читалище „Просвета”-Апилци, г-н Румен Талов и г-н Светослав Генков – представители от ПСС към област Ловеч, неправителствени организации от Ловеч, партньори на БЧК и медии.

В дневния ред бяха представени отчет на Областния съвет на БЧК за дейността за 2013 г., отчет на областната контролна комисия и отчет за изпълнението на бюджет 2013 г., анализ на годишен цифров отчет за дейността на Ловешката червенокръстка организация за 2013г. На вниманието на делегати и гости бе представен и План за дейността на ОС на БЧК-Ловеч през 2013г. Бе приет и „Календарен план на червенокръстката организация за 2013г.

Д-р Валентин Пеевски приветства Ловешката червенокръстка организация, благодари на служителите, доброволците и партньорите за ползотворната година и сподели, че „Хората не могат да видят това, което не могат да усетят в сърцата си”.

В изказването си към делегатите и гостите г-н Станислав Генков разясни значимостта на партньорството с всички структури във връзка с създалите се напоследък бедствени ситуации и съвместното сътрудничество за тяхната превенция и благодари на щатния персонал на БЧК-Ловеч за подкрепата по организацията на 50 години ПСС.

 

1 коментар

  1. Бе избран и нов член на ОС на БЧК , г-жа Емилия Ненчева.

Comments are closed.