goznicapropadane1312142Павлин Иванов

Читатели сигнализираха „Ловеч днес“ за опасно пропадане на част от асфалта на ремонтираното преди няколко месеца мостово съоръжение. Малко след жп прелеза към квартал Гозница, преди газостанцията, близо метър от пътната настила е пропадала и създава опасност за движещите в посока Радювене и квартала превозни средства.

Сигнализация по „добра“ и много устойчива традиция, видно от снимките, е клонки, върху които са сложени две лентички!

Двата въпроса, които изникват са:

Защо само няколко месеца след извършен ремонт настилката се разруши и кой следи за качеството на ремонтните дейности?

Колко автомобила и колко хора още трябва да се изпочупят, за да стане ясно, че за живота и здравето на хората трябва да се полагат реални грижи и да бъде гарантирана тяхната безопасност.

goznicapropadane1312144Припомням само някои от най-фрапиращите случаи на немарливост по отношение на безопасността.

Преди по-малко от година, автомобил пропадна в необозначен изкоп в квартал „Гозница“.

Преди по-малко от месец, в необозначен изкоп пропадна автомобил в квартал „Червен бряг“.

От няколко дни младо момиче води дело срещу Община Ловеч, за това, че след пропадане в необозначен ров, тя си е счупила крака.

Има още много нерегистрирани официално случаи на подобни инциденти. Видимо, дори и след оповестяването на инцидентите, нито отговорния строителен надзор, нито инвеститора, нито строителните фирми, нито отговорните институции си мърдат пръста по отношение безопасността на жителите на град Ловеч.

Най-вероятно, трябва да има смъртен случай, който да предизвика някакво раздвижване. Дано то е към затвора за отговорните за престъпното бездействие!

3 коментара

  1. По-добре да не го и поправят-този път така или иначе обслужва само смрадливите и грабливи Ромо-индо-цигани и Тюркути в бърлогата им наречена Гозница които обикалят областта да крадат и после си премъкват окрадената от Българите плячка там в свърталището си Гозница.

    1. Три гигантски космически кораба се приближават към Земята! Учените смятат, че новите кораби ще пристигнат тук през март 2015. Случаите на засечено НЛО продължават главоломно да нарастват в последните няколко години. Вчера експерти от SETI (Изследователи на извънземния разум), независима некомерсиална организация, направиха официално изявление: “Три гигантски космически кораба пътуват към Земята.”
      Вчера експерти от SETI (Изследователи на извънземния разум), независима некомерсиална организация, направиха официално изявление. “Три гигантски космически кораба пътуват към Земята. Най-големият от тях е широк 200 мили. Другите два са по-малки. В този момент обектите минават покрай Юпитер. Съдейки по тяхната скорост, ще бъдат на Земята през пролетта, като крайната им цел е да се приземят в Северна България, в района на град Летница.” казва Джон Майли, експерт от SETI.
      Три подобни гигантски кораба се приземиха в Китай и Индия през ноември 2011 г. Те са били идентифицирани като извънземни кораби от планетата Гутан. Натоварени с хиляди представители на земната раса от тези райони, те отпътували обратно. Трите кораба, които ще пристигнат през март 2015, завършват инвазията.
      Новите Гутански кораби са били засечени от свръхсекретната американска система HAARP, базирана в Аляска. Тя е била проектирана уж да изследва феномена на северното сияние, но крайната и тайна цел е да унищожи България чрез природни бедствия. Според експертите от SETI обектите, които системата е заснела, са именно тези очаквани извънземни кораби, като крайната им цел е да натоварят около сто хиляди представители на местната цивилизация с по-тъмен цвят на кожата. Те ще станат видими с оптичен телескоп след като достигнат орбитата на Марс. Българското правителство било информирано за ситуацията.

  2. В Русия съм!!! В Русия съм!!! В Русия съм!!!

Comments are closed.