Стартира седмата благотворителна кампания на Община Троян „Подари на непознат“, чрез която можете да зарадвате с подарък за предстоящите празници дете или възрастен в затруднено социално и финансово положение. Списък с потребностите на нашите съграждани можете да намерите на сайта на Община Троян: https://www.troyan.bg/…/obshtina-troyan-obyavi-nachaloto-na… и в административната сграда на ул. „Любен Каравелов“ – гр. Троян. Периодично ще обновяваме списъка, за да имате актуална информация за хората, за които все още не е подсигурен мечтания подарък.
Тази година в списъка са включени 71 нуждаещи се с различни потребности – от хранителни продукти, дрехи, обувки и др., сред които има и украински граждани, със статут на временна закрила, пребиваващи на територията на Община Троян.

Необходимо е подаръците да са опаковани, а на опаковката да има информация за кое лице и под кой номер в списъка е Вашият подарък. Приемат се само нови, неупотребявани дрехи, играчки или други предмети и дълготрайни, фабрично пакетирани хранителни продукти с упоменат срок на годност, както и храни за приготвяне на празнична трапеза.
Закупените подаръци може да оставите в дните от понеделник до петък (от 8 до 12 часа и от 13 до 17 часа) в следните пунктове:
1. Офис на Отдел „Социална и здравна политика“ на ул. „Любен Каравелов“ № 42, ет.1, тел.: 0878901537, bvasileva@troyan.bg
2. Център за обществена подкрепа – гр. Троян, ул. „Г. С. Раковски“ № 17, тел. 0878901348, cop_troyan@abv.bg
както и при дежурния в сградата на Общинска администрация на пл. „Възраждане“ № 1, тел. 0670 68050 дежурен (в почивни дни).