Община Ловеч срещу 30 000 лв. търси изпълнител на услуга по провеждане на Информационна кампания за повишаване осведомеността на населението за устойчиво управление на отпадъците. Това се разбира от Регистъра на обществените поръчки.

Процедурата е стартирала на 8.10.2024 г.. Документи се подават до 12.11.2024 г.

Услугата по провеждане на Информационна кампания за повишаване осведомеността на населението за устойчиво управление на отпадъците включват  изпълнение на следните задачи:

  • Подготовка на съдържанието, предпечатна подготовка, отпечатване и разпространение на  информационна брошура за разделното събиране и рециклиране на биоразградимите битови отпадъци – 2725 бр.
  • Платени публикации в регионални интернет медии – 60 бр.
  • Информационни срещи – 21 бр.
  • Производство на 1 бр. рекламен аудио спот и излъчване – 70 бр.

Всички дейности следва да бъдат изпълнявани съгласно изискванията и указанията на УО на Програма „Околна среда“ 2021-2027 г по Процедура  №BG16FFPR002-2.003.

В обявлението четем, че „За да са подготвени жителите на територията на трите общини за системата за разделно събиране на биоразградимите битови отпадъци и да участват ефективно в  разделното им събиране, е необходимо те да бъдат запознати с целта на разделното събиране и компостиране на биоразградимите отпадъци, ползите за околната среда и за гражданите, правилата и изискванията за разделно събиране на тези потоци отпадъци и др.“

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.