Обитателите на Дом за пълнолетни лица с физически увреждания в село Сливек, община Ловеч, посрещнаха на 16 декември скъпи гости с коледни подаръци. Да поздравят хората дойдоха кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова и вокалната група „Митко Иванов“ от НЧ „Пробуда – 1927 г.”, село Горно Павликене.

„Идвам с удоволствие при вас, особено в навечерието на такива светли празници като Коледа и Нова година, за да се видим, да се поздравим и да си пожелаем добро настроение и сговор, защото домът – това е вашето семейство сега. Ето, директорката Галя Петрова е тук, както и всички онези, които се грижат за вас. Нека ценим техния труд, да имаме доброта и съпричастност, каквито не липсват в нашата община.“

Групата от Горно Павликене се представи с поредица от народни песни и хумористични сценки. После на всички присъстващи бяха подарени пакети с храна и плодове, а кметът подари на обитателите голяма вита баница.

По време на престоя си в Дома Корнелия Маринова успя да поговори с всеки един от присъстващите и да се запознае с тяхното състояние.