В Средно училище „Васил Левски“ , с. Черни Осъм, се проведе обучение на тема „Уменията на 21-ви век“. Присъстващите ученици и учители имаха възможността да се запознаят с различни видове меки умения, включително базови умения, умения за работа в екип, за изграждане на доверие и личностно развитие. След теоретичната част, участниците изпробваха своята смелост и практическите си умения чрез планинските съоръжения на училището за планински водачи.

По време на събитието председателят на ОКСУП – Ловеч, Йохан Георгиев, награди отличените ученици за принос в развитието на ученическото самоуправление и училищния живот през учебната 2023/2024 година. Отличените ученици са Християна Христова от Троян, Елена Петков, Илдъс Еминова, Божидара Манова и Силвия Георгиева от Ловеч, Татяна Байрактарова от Тетевен, Елена Стилиянова от Луковит, Красимира Сергеева от Летница и Александра Асенова от с. Румянцево, община Луковит.

„Благодаря ви, че работите за обогатяване на училищния живот! Не спирайте, защото вие сте тези, които може да промените света“, обърна се Георгиев към наградените ученици. Началникът на Регионално управление на образованието – Ловеч, д-р Иваничка Буровска, също изпрати своите поздравления, а гост на събитието от РУО – Ловеч беше г-жа Стоянка Цанова – старши експерт по обществени науки, гражданско образование и религия. Обществено-консултативният съвет по училищни политики – Ловеч изразява своята благодарност към училището за доброто гостоприемство и успешно сътрудничество!