parlament412131Скъпи доброволци, приятели,

Областното ръководство на Гражданско Движение „ДНЕСблагодари на всички доброволно отдали времето и труда си през изминалите зимни три месеца по събирането на подписи в искане за национален референдум, където да се чуе пряко волята на народа по група важни въпроси. Тези въпроси, под които се подписваха гражданите, бяха формулирани с прякото участие на населението в цялата страна, под формата на анкети и допитвания проведени от ГД „ДНЕС”преди това.

Благодарим на всички, които не се изплашиха от студа на улицата, от”мистериозното”, предупредително изчезване на шатрата в центъра на Ловеч, където желаещите промените, формулирани в подписката, трябваше да изразят свободно волята си. Тогава вие вкарахте подписката в офисите си, в магазините си по домовете си и събрахте над 15 000 подписа в подкрепа на референдума в областта ни. ЗА ТОВА ЕДНО ГОЛЯМО УВАЖЕНИЕ И ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРИМ!

Благодарим и на тези инициативни граждани, които в по- късен етап изтеглиха бланката, чрез която се осъществявяше подписката и увеличиха с инициативноста си броя на получените подписи от ловешка област с още над 2 500 бр. за да се достигне и с наша помощ брой на подкрепилите искането за референдум в страната 673 481 души.

 

ГД „ДНЕС” Обл. Ловеч