Павлин Иванов

На последното си заседание, Общински съвет взе решение с голямо мнозинство, да започне спешен ремонт на моста „За никъде“ и речното корито под него. Това става по искане на градската администрация и предложението е внесено по 31-часовата процедура.

Според запознати, било обещано на моста със странното име, да бъдат поставени 15 орхидеи, 12 фикуса и 100 кълнове от Боабаб за красота на стойност 123 997,40 лв.. Под моста да бъде изграден боен дървен кораб, като символ на славното минало на ловешките рекоплаватели от XVI век на стойност 1 023 8 928,46 лв..

И в духа на иновативните практики на ловешката култура и приемственост, явно визирайки сцената, която плава през нечетните дни на цената на билетче за градски транспорт до с. Йоглав, да бъдат закупени и пуснати в експлоатация 10 броя канута на стойност приблизително 1.8 милиона лева без ДДС.

Останалите пари – близо 2 милиона, ще бъдат инвестирани в зарибителен материал и специфично 5D осветление, което да създава илюзията, че „Моста за никъде“ е ремонтиран скъпо, за 4.3 милиона лева.

 

1 април 2019, ден на шегата

29 коментара

  1. Пълна простотия да вземат и да асфaлтирaт улиците на ж. к. Млaдост

  2. Мостът придава едно допълнително очарование на Ловеч и е прекрасно място за съзерцание и разходка над реката на открит въздух ,но е малко позанемарен наистина и стените му са одраскани с просташки надписи. Освен това е най-удобен път,който води до ресторанта и лоби бара на хотел ”Лиани”. Ловеч като цяло има крещяща нужда от дървета ,лехи с цветя ,тротоари и платна с подходящ неутрален цвят ,които да закриват грозните , в състояние на разруха сгради или гледки от грозни строежи.А пък огромната ,всяваща ужас сграда на Затвора е изключително отблъскваща гледка за всички посещаващи Ловеч ,които идват от посока Плевен и около нея трябва спешно да се засадят кипариси !

  3. Дано това да е шега, но като энам ловешките оправници като нищо и да не е шега

    1. Михаела Насева Някой ни оправят, но за управление трябва и …., добре си го и написал – без забележки

  4. Получила се е шегата, лошото е че никой не чете до край!

  5. Квартал ,,Младост”, съвсем го забравихте. И ние данъци плащаме и в огромни кратери караме… Можели такова нещо??? Наближават избори и ние ще си помислим…..

  6. В Плевен цъфтят цветя, а в Ловеч какво се случва.

  7. Голема лапачка за един мост дето води до ни каде ще пада ти не зле една боя на страните тук там някоя спукана плочка и е готов , ама нали трябва да се крадат държавни пари ще го по пилеят и него като площад Кирков и центара че и покрития ще преебат . А люспата и халите седят и се разпадат

    1. Tzvetan G. Popov Много си тъп САШЕ какво му е на центъра.

    2. Димитър Димитров ще видиш кво какво му е след 2 зими

    3. Димитър Димитров Ами грозен и скъп – малко ли е

  8. Първоаприлската на Иво Райнов тази година е “шестица”.

  9. Ха сега кажи, че не ни управляват евроПейски комуНисти.

  10. Какво му е толкова спешно на този мост.Ами квартал Младост където живеят толкова хора.Инфраструктурата е под всякъква критика.

    1. Там ще се насаждат финикови и кокосови палми, а също ще се докарат 100 маймунки,за да почистват между блокови пространства.
      (Ще се исполни до следващият 1 април)

  11. Като знам какво стана със сакъсчетата,само на орхидеи ще стане!

  12. Да пуснат и малавийски цихлиди в Осъма – ще стане един път

Comments are closed.