Белите маратонки отдавна са едни от най-носените обувки, но на тях не отстъпват и черните дамски сникърси, които са също толкова любими на много фенове на градската мода. И това не е случайно – тези цветове са не само модерни, но и много универсални и лесни за носене и съчетаване. Вижте в следващите редове какви още универсални цветове дамски сникърси да изберете за вашата визия.

Дамски бели сникърси – модерни и универсални

Белите сникърси са се превърнали в незаменим елемент от модния гардероб на всеки. Тяхната универсалност и стил ги правят отличен избор за различни случаи и облекла – от спортни и ежедневни до по-елегантни и бизнес стилове. Белите сникърси изглеждат добре като с дънки, така и с поли или рокли. Обуйте дамски бели сникърси с любимите си скини дънки и бяла тениска на щампи за разходката из града. Или пък съчетайте с разкроената лятна рокля през топлото лятно време. Белите маратонки са пример за съвременния минимализъм и ще добавят нотка свежест към визията.

Черни дамски сникърси за всеки повод

Ако белите сникърси са много популярни за ежедневно носете, то едни черни спортно-елегантни обувки могат да паснат както на неформалната ви визия, така и на ситуации, в които се изисква по-елегантен вид. Освен че черният цвят пасва на всичко, едни черни кожени сникърси ще се съчетаят перфектно дори с официален панталон и сако. Можете да обуете изчистен модел в черно за формалните ви бизнес срещи или работните обяди. Ако все пак предпочитате да ги запазите за свободното си време, няма да сгрешите. Ако имате чифт дамски черни маратонки в гардероба си, със сигурност ще имате обувка за всяка дреха, независимо дали обичате да носите дънки, спортни панталони или поли. И още едно безспорно предимство на обувките в черно – освен че се съчетават с всичко, те са и много по-лесни за поддръжка от белите обувки и изискват по-рядко почистване.

Сникърси в бежово за елегантност и стил

Бежовият цвят също е много универсален и може да се съчетае с почти всякакви цветове и стилове на облекло, а обувки в този нюанс ще се впишат безпроблемно във вашия тоалет. Този цвят създава хармония и баланс, придава изтънчен и елегантен вид на вашия стил. Бежовите дамски сникърси няма да доминират над останалите елементи от облеклото ви, а вместо това ще го допълнят и подчертават. Бежовото е цвят, който не се отличава, но в същото време добавя нотка на класа и стил. Обувките в бежово са сравнително лесни за поддръжка, тъй като петната и замърсяванията не са толкова видими, колкото при белите модели. Ако търсите стилен и практичен елемент към вашия гардероб, бежовите дамски сникърси са перфектното решение.

Освен трите основни неутрални цвята – бяло, черно и бежово – може да помислите и за обувки в металически цветове като сребристо, златисто и бронзово. Те също са изключително универсални, ще паснат на дрехите ви и едновременно с това ще добавят блясък към тоалета. Всички тези цветове ви очакват на CCC. Ще ги намерите както в сайта, така и във физическите магазини. Независимо дали предпочитате дамски сникърси в неутрално бежово, класическо черно или ярко жълто –  всички тях ще откриете на CCC.