С едни от най-известните Щраусови увертюри, както и с оперни и оперетни арии от любими класически автори, ще приветства Коледните празници в Ловеч Музикално-драматичният театър „К. Кисимов” – Велико Търново ”. На 16 декември от 19 ч. на сцената на Драматичен театър Ловеч зрителите ще могат да се насладят на галаконцерта „Снежни цветя“. Това е разнообразна програма, изпълнена от солистите, оркестъра и хора на Великотърновския театър, под диригентската палка на Георги Патриков и сценария и режисурата на Стефан Методиев.

Съставите ще представят още популярни и Коледни песни от български и чужди автори, канцонети и дуети, с които ще събудят празничния дух и настроение на всички присъстващи на концерта. Сред солистите в музикалния спектакъл са Миряна Калушкова, Теодора Петрова, Иво Йорданов, Цветомира Пенчева, Пламен Долапчиев, Момчил Караиванов, Цветелин Илчев и Гергана Стоянова.

Билетите за концерта „Снежни цветя” са в продажба на касата на Драматичен театър Ловеч, откъдето могат да се купят всеки делничен ден от 10 до 14 ч. или да се резервират на тел. 0884 315 455.