В Угърчин започва строителство на втори колектор, довеждаща канализация в един квартал, довършване на пречиствателна станция за отпадъчни води и изграждане на подпорни стени

Моделът ГЕРБ работи, когато за кмет е избран точният човек! Местният вот отмина, жителите на община Угърчин се довериха отново на успешния си кмет Станимир Петков и третия му мандат започва ударно. Това се казва в официалната страница на партията.

Получени са 4,7 млн.лв. от ПУДООС и започва строителството на втори колектор и довеждаща канализация за един от кварталите на общинския център. Както и 2,9 млн.лв. за довършване на пречиствателната станция за отпадъчни води и 750 хил.лв. за изграждане на подпорни стени на река Каменица.
Съвсем скоро ще има финансиране за още няколко проекта, които ще повишат жизнения стандарт в общината. С 10 млн.лв. ще се извърши цялостна рехабилитация на четвъртокласния път от Угърчин до село Драгана. С 2,3 млн.лв. ще се изгради канализация на квартал “Припора”. Отделно с 5,8 млн.лв. ще се построи довеждащ водопровод за питейни води от Угърчин до селата Драгана и Каленик и района и хората там вече няма да живеят на цистерни в 21 век!
Така че – да, моделът ГЕРБ е успешен и работи, когато за кмет е избран точният човек!