ralica1004134Жанина Илиева

Четвъртокласничката от ловешкото  ОУ „Васил Левски“ Ралица Минкова, която стана победител на националната олимпиада „Знам и мога“, донесе  олимпийския  факел на победата в Регионалния инспекторат на МОМН в Ловеч.  На официалното събитие  присъстваха  класният ръководител  Татяна Пеева, директорът на училището  Илица Петрова, председателят на  Общинския съвет Корнелия Маринова, директорът на дирекция по хуманитарна политика в Община Ловеч Димитрина Дренска, експерти,  както и майката на Ралица, Светла Атанасова, която разказа за вълнението, което е изживяло семейството по време на награждаването.

Победата на четвъртокласничката  във Втората национална олимпиада “Знам и мога”, която се проведе в Силистра, даде възможност на  Ловеч да бъде домакин догодина на престижното състезание.

Успехът на Ралица е гордост не само за всички учители и ученици от ОУ “В. Левски”, но и за града ни, каза Райко Райков, началник на Инспектората на МОМН. Той пожела догодина отново олимпийският факел да остане в Ловеч. На срещата стана ясно, че училището на Ралица ще поеме домакинството и организацията на олимпиадата за четвъртокласници „Знам и мога“ съвместно с Инспектората по образованието.

1 коментар

  1. За лафа и гафа на фотографа

    Класната и мама са в миманса,
    Важен в случая е реверансът –
    на портрет, Марийке, щрак
    и пиар ти правя пак. 😉

Comments are closed.