За първи път Ловешкият театър предлага бонус към билета, закупен за премиерата на „Дъхът на дявола“, която е на 5 юни 2024 г., сряда, от 19.00 часа. За всеки закупен билет за премиерата зрителят получава бонус  – 10% отстъпка от персоналната си сметка еднократно в две заведения. Отстъпката е любезно предоставена от ресторант “Драката” и съседното заведение Firefly Bar and Dinner.

Намалението може да ползва срещу предоставен талон за билет с печат за ресторант “Драката” и срещу промоционален талон на Firefly Bar and Dinner към билета.

Отстъпката е валидна от 5 юни до края на месеца. С тази инициатива театърът разширява  публично-частното си партньорство в интерес на зрителя.

Билети на касата на театъра (10:00-14:00), тел. 0884315455, и на https://www.entase.com/dtlovech

Закупилите билети онлайн могат да вземат своите талони от касата на театъра.

„Дъхът на дявола“ („Бурунданга“) е романтична комедия от Жорди Галсеран, която остроумно разказва приключенията на група младежи. Сюжетът е изтъкан от интересни ситуации, неочаквани обрати и обещава рядко срещано удоволствие.

Гост-актьор е известният Христо Мутафчиев, в останалите роли ще видим Боряна Бабанова, Деян Жеков, Богомила Николова и Петко Венелинов. Режисьор е Боил Банов, министър на културата (2017 -2021), който се връща към основната си професия. Сценографията е на Кирил Наумов, преводът е на Нева Мичева.