Даниела Балабанова, БТА

Ловешките журналисти поканиха представители на институции на баница с късмети по случай новата година. Срещата бе в Националния пресклуб на БТА в Ловеч.

На поканата се отзоваха областният управител на Ловеч Светослав Славчев, кметът на общината Корнелия Маринова, председателят на Общинския съвет Петър Цолов, директорите на Областната агенция по безопасност на храните, Областната дирекция на МВР, Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, Регионална здравна инспекция, Регионалното управление на образованието, Инспекция по труда, Териториално поделение „Национален осигурителен институт“.

Идеята на ловешките журналисти бе подобряване на комуникацията с институциите и набелязване на важни приоритети в съвместната им работа.

Гостите благодариха за приятната изненада и пожелаха медиите да имат поводи за отразяване на добри новини.

От баницата бяха изтеглиха различни късмети. На кмета се падна джакпотът, а на областния управител – израстване в кариерата.

БТА провокира гостите, като всеки от тях изтегли късмета да даде пресконференция в Националния пресклуб на Агенцията в Ловеч.