Председателят на Общински съвет Ловеч Петър Цолов свиква петдесет и осмото заседание на Общински съвет –Ловеч на 25.01.2019 г. /петък/ от 17,00 часа в заседателната зала на Община Ловеч. Това става на основание чл. 23, ал. 4, т. 1 от ЗМСМА, чл. 64, ал. 1, т. 1, от Правилника за организацията и дейността на Общински съвет-Ловеч, неговите комисии и взаимодействието с общинската администрация за мандата 2015-2019 г.

Проекто-дневният ред е от една точка – ново обсъждане на решение № 893/28.12.2018 г. на Общински съвет-Ловеч, върнато от кмета на Община Ловеч. Докладва Цветослава Банева – общински съветник.

Става дума за решението, според което в чл. 32 „За ползване на детски ясли и детски градини родителите или настойниците не заплащат месечни такси“.

9 коментара

  1. Втори мандат усещам, че няма да има тази кметица…

  2. Да върне парите от банкетите и екскурзиите!!Колко са??нещо донесоха ли??Освен сувенири за кабинета!!

  3. Друго: хем Корнелия го връща за ново обсъждане, хем докладвам аз… На тази учителка явно и се иска да стоплим отношенията, но уви.

    1. Цветослава Банева плитка манипулация. В неин стил. Да си докладва тя защо го връща.

  4. Само за сведение: Цветослава Банева НИКОГА НЕ Е ИСКАЛА ИЗВЪНРЕДНО ЗАСЕДАНИЕ ПО ВЪПРОСА С ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ И ЯСЛИ. ЦолОFF пак се е напил.

  5. Щом иска сама да се простреля в крака… ми моля.

Comments are closed.