Кандидатът за кмет на община Ловеч Страцимир Петков награди победителя в турнира по джитбол и пилота, спечелил третия кръг от националния рали шампионат

Кандидатът за кмет на община Ловеч, издигнат от местната коалиция ПП „Има такъв народ“ (ПП „Български възход“), Страцимир Петков награди двойката победител в турнира по джитбол. Надпреварата се състоя днес в Ловеч. Най-добрите – Павлин Пенчев и Румен Арсенов получиха от Петков тениски, брандирани с логото на кампанията и номера 68.
Петков награди и автомобилния състезател Галин Димитров, който в неделя спечели първо място в третия кръг от националния рали шампионат, провел се във Видин. Димитров е от Ловеч, активен пилот, на състезанието в Баховица миналия месец се класира втори. Той получи преходната купа “H&S Petkoff”.
Церемонията по награждаването се състоя по време на бутиково бирено парти, организирано от кандидата за кмет. На него на любителите на пивото бе предложен шампионски пейл ейл, произведен специално за Страцимир Петков по поръчка на неговите синове.
Кандидатът за кмет и кандидатите за общински съветници споделиха на партито и плановете си за развитие на Ловеч и общината. Всички се обединиха около мнението, че няма никакво време за губене, защото Ловеч няма право на нито ден повече без бъдеще.

 

Платена публикация по договор