Месинджър чантите – отличен избор за стилния бизнесмен

Така наречените „messenger“ чанти са страхотна алтернатива на раниците. Те са големи, елегантни, удобни и са идеално решение да имате всичко със себе си в ежедневието, без да правите компромис с визията си. Историята на този тип мъжки чанти през рамо започва през 50-те години на миналия век. Те били създадени като работни чанти не само за пощальони и куриери, но и за пренасяне на инструменти от работниците в различни предприятия. С времето, поради удобството, което предоставяли, влезли широко в ежедневието и започнали да се носят навсякъде. Изработени от красиви и надеждни материали като естествена кожа, с дълга удобна дръжка, те са идеално решение за офис средата, тъй като са по-елегантни от раниците, но все пак не толкова задължаващи и официални като класическо куфарче. Затова, месинджър мъжките чанти през рамо са идеален избор за мъжете които търсят комфорт и удобство в елегантен формат, който събира всичко необходимо за предизвикателствата и задачите на ежедневието. Функционални и стилни, те позволяват да организирате всичко нужно лесно и да имате бърз достъп до вещите си.

Чантата за кръст през рамо – изборът за свободното време

Чантите за кръст се завърнаха на модния небосклон и определено ще останат. Различното при тях днес е, че вече не се носят само около талията. Те са супер практични и позволяват да носите телефона, клюновете и портфейла си, наред с любимите си слънчеви очила в малка супер компактна чанта. Така, ръцете ви са свободни, джобовете не са утежнени с какво ли не, а в същото време имате всичко необходимо със себе си. Модата диктува чантата за кръст да се носи като мъжка чанта през рамо или през тялото. Супер актуално решение за свободното време, когато се виждате с приятели, спортувате, разхождате се или пазарувате. Съхранявате абсолютна свобода на движение, без никакви утежняващи предмети и обстоятелства. Отиват си и с по-елегантни аутфити от примерно чино панталони, стилно палто, анорак и изчистена чанта през рамо в черно. Достатъчно е да изберете модел – по-елегантен или по-спортен, съобразен с гардероба ви.

Чантите през рамо среден формат, без които мъжете не могат

Те не са нито прекомерно малки, нито твърде големи. Предлагат се във всякакви разновидности и дизайни, цветове и десени. Разбира се, класиката е черното, което си отива с всичко. Супер решение са за удобно ежедневие, когато искате да вземете нещо повече от ключове и пари със себе си, но и нямате планове да носите документация, лаптоп или спортно облекло. Позволяват да имате необходимите си вещи на разположение, като изглеждате елегантно и стилно. В магазини CCC на място или пък онлайн, ви очаква голямо разнообразие мъжки чанти през рамо, сред които да откриете следващия си помощник за ежедневното пренасяне на вещите, които искате да имате със себе си. Стилните предложения са подходящи не само за спортно-елегантния стил и свободното време, но са налични и модели, които биха допълнили подходящо и по-официално бизнес облекло. Разгледайте, направете своя избор и освободете джобовете и раницата си от служба още днес. Бъдете елегантни и се радвайте на комфорт и стил с мъжки чанти през рамо от ССС.