police2909141От ОДМВР Ловеч информират, че на 13.12.2014г. около 15.10ч. в гр.Луковит, л.а. «Пежо-106» управляван с несъобразена скорост от Е.Р.-18 годишен от с. Орешене се удря в движещия се пред него «Фолксваген».В резултат на удара леко пострадали са 31-годишна жена и 6-годишно момченце, които са пътували в «Пежо»-то. Те са прегледани в луковитската болница и са освободени.

Пробите за алкохол на водачите са отрицателни.

На 13.12. 2014год. е образувано досъдебно производство срещу 16-годишен младеж от с.Златна Панега, който в качеството си на неправоспособен при управление на  “Мерцедес” е блъснал 33-годишен мъж.

Няма опасност за живота на пострадалия.

На 13.12.2014г. около 19.40ч. на бул.”България” в гр. Ловеч, л.а. «Форд Ескорт» управляван от 77-годишен местен жител е ударил 69-годишна жена, която е пресичала пешеходна пътека. Пострадалата е посетила ЦСМП-Ловеч, където е установено, че е с контузия на лява подбедрица, прегледана и освободена.

4 коментара

  1. Все пак и пешеходците трябва да поглеждат преди да пресекат, често се случва като съм много близо до пешеходната пътека някой да тръгне да пресича без да се огледа, а тогава драги ми пешеходци е невъзможно колата да закове на място. Ако искате да ви пазим, моля пазете се и вие и знайте, че не винаги можем да спрем толкова бързо. Това че си с предимство не означава, че е безопасно да преминеш.  

  2. На бул.България,като изключим сфетофарите,на останалите пешеходни пътеки никой не спира.Друг е въпроса,че и пешеходците си пресичат където и е удобно,а вече в 17 ч. и нещо е тъмно и трябва да се пресича там където трябва.

    1. Всички които ми отнемат предимството на пешеходна пътека(опит да бъда сгазен) получават ритник по ламарините!

    2. Пробвай със спринцовка, пълна с тънко масло, с която пръскаш по предното стъкло на нарушителите.

Comments are closed.