Всекидневни срещи с жители на Ловеч и селата на територията на общината провежда кандидатът за кмет на Ловеч Искрен Арабаджиев.

Сред най-честите проблеми, за които му споделят хората, са авариите и спирането на водата в ж.к. Здравец, амортизираните детски и спортни съоръжения в ж.к. “Червен бряг”, стоящите с години дупки по улиците, капещи покриви на читалищата или кметствата.

“Но има едно ключово нещо, което чух от всеки един човек, с когото си говорих – чувството за безвремие, в което сме изпаднали в последните 8 години. Период, в който не само че ръководството не реализира важни за общината проекти, но и нищо от вече изграденото не се поддържа.”, споделя Арабаджиев.

Кандидатът за кмет акцентира, че проблемите са преодолими, когато управлението на Ловеч поеме човек, който ще се грижи за общината като негов собствен дом.

“Слушайки тези хора, вече изпитвам отговорност към всеки един от тях. Затова, ако бъда избран за кмет, ще започна още от самото начало да върша това, което зависи от мен на 100% – чистотата, озеленяването, дупките по пътищата, работата по сигналите, отношението към ловчалии.
Знам, че по този начин ежедневието на всеки един жител на общината ще се подобри и тогава ще можем да се фокусираме върху големите проекти, които да дадат истински тласък на града ни. Новото начало за Ловеч е все по-близо, нека му дадем шанс.”, допълва Искрен Арабаджиев.

 

Платена публикация по договор