Ивелин Първанов, водач на листата за област Ловеч на „Възраждане“ за предстоящите избори счита, че област Ловеч има потенциал да бъде модерна, динамична и привлекателна туристическа дестинация, която същевременно съхранява своето културно наследство и български дух.

„Възраждане“ вярва, че чрез правилното управление на културните и исторически ресурси Ловеч може да се превърне в един от водещите туристически центрове на България.

Ивелин Първанов е убеден, че завършването на този инфраструктурен проект ще превърне областта в атрактивна дестинация за нови производства и търговия, създавайки работни места и повишавайки благосъстоянието на местното население.

Област Ловеч разполага с уникални културно-исторически обекти и природни забележителности, имайки голям потенциал за вътрешен и международен туризъм.

Според Първанов завършването на магистрала „Хемус“ ще донесе нови перспективи за развитието на региона и икономиката на Северна България.

Това ще улесни достъпа на туристи до региона, като значително ще намали времето за пътуване и ще направи Ловеч по-достъпен за културен и еко  туризъм. Освен подобряването на транспортните връзки в региона, този проект би стимулирал и подобряване на инфраструктурата до ключови туристически обекти, повишавайки достъпността и развитието на региона, смята Първанов.

Ивелин Първанов за водач на листите в – 11 многомандатен избирателен район Ловеч. Първанов е обществено ангажиран писател и ветеран от мироопазващите мисии на ООН, утвърден с дълбоките си познания по геополитически въпроси и богат литературен принос. Той е силно  ангажиран с каузи, свързани с укрепването на националния суверенитет и справедливото представителство на регионите, които представлява.

Гласувай за „Възраждане“ с номер 12!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация по договор

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.