obs3105131Данчо ЗаверджиевОтменената изцяло с решение на ЛАС Наредба за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на Община Ловеч е приета със 17 гласа „за” , 3 „въздържали се”, без „против” и 13 „НЕ гласували” от общо 33-ма съветници в състава на Общински съвет Ловеч.

 Гласувалите 17 „ЗА” са:
1.Валентина Янкова Митева – БСП
2.Валерия Трифонова Генова – Маркова – БСП
3.Васил Василев – БСП
4.Венцислав Младенов Хаджиев – БСП
5.Доротея Миленова Цанкова – БСП
6.Емилия Петкова Ненчева – БСП
7.Ирина Емилова Генова – ГЕРБ
8.Ирина Любенова Митева – ГЕРБ
9.Калинка Константинова Мончева – ГЕРБ

10.Милко Недялков – БСП
11.Николай Георгиев Недялков – ОСД
12.Пламен Цветанов Линков – БСП
13.Пламен Тодоров Сейзински – ГЕРБ
14.Радослав Христов Хитов – ГЕРБ

15.Тихомир Митев – БСП
16.Ценка Пенкова Лазарова – ГЕРБ
17.Цоло Гачев Христов- БСП

Тримата „въздържали се” са:
1.Пенко Найденов Пенков ОСД
2.Фатме Юсеинова Моллова ДПС
3.Юнал Мъстънов ДПС

Прави впечатление, че демонизираните съветници от ДПС и П.Пенков НЕ са подкрепили Наредбата.

Председателката на групата съветници от ПП”ГЕРБ” Ирина Любенова Митева плюс нейните другарчета от ПП”ГЕРБ” – Ценка Пенкова Лазарова, Радослав Христов Хитов, Пламен Тодоров Сейзински, Калинка Константинова Мончева, и Ирина Емилова Генова са подкрепили БСП и са гласували „ЗА” Наредба с която се увеличават до 60% таксите и цените на услугите, които гражданите заплащат.

Без подкрепата и гласовете на съветниците от ПП”ГЕРБ” тази Наредба нямаше да бъде приета! Кой казва, че от съветниците на ПП”ГЕРБ” нищо НЕ зависело. Това е едно от многото доказателства, че ГЕРБ ръка за ръка с БСП работят против интереса на гражданите и тяхното благосъстояние, като увеличават незаконосъобразно такси и цени на услуги в общината.

Ако до днес съветниците от ПП”ГЕРБ” не са разбрали, за какво са гласували и какво са подкрепили, то вече и на децата е ясно, че те са подкрепили и гласували „ЗА” нещо незаконно:

Първо: гласувалите „ЗА”съветници от ПП”ГЕРБ” са нарушили законите на страната и това е видно от 20 страници решение на ЛАС.

Второ: не са се ръководили от интересите на хората, защото гласуват „ЗА” такси и цени на услуги без задължителните калкулации, а само защото кмета ги е предложил.

И трето, което е Първо: те Не работят за благоденствието на гражданите на общината, защото са гласували „ЗА” такси и цени на услуги увеличени от тях незаконосъобразно.

Ако съвсем случайно въпросните ШЕСТ съветника от ПП”ГЕРБ” имат поне капчица чест, морал, достойнство и политическа отговорност, то незабавно следва да си подадат оставките, като общински съветници, защото са нарушили клетвата, която са положили при започване на работа в съвета:

„Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от интересите на гражданите от Ловешка община и да работя за тяхното благоденствие.”

1 коментар

  1. За ;КОЙ” !!!!!!

Comments are closed.