Източник на снимка: Footshop

Nike Air Vapormax е изключително иновативен модел маратонки, който стана популярен през последните години. Истината е, че много спортисти залагат именно на него, защото грижата за ходилата им е на първо място, а няма по-добър начин да го направят, освен ако не изберат качествени маратонки. Създадени специално, за да намаляват напрежението в нашите ходила, Nike Air Vapormax са едно чудесно решение, за което няма и за момент да съжалим, докато тренираме. Нека видим кои са техните предимства.

С какво се различават Nike Air Vapormax от всички други маратонки?

Nike Air Vapormax е много по-различен от всички други маратонки за бягане, които в момента се предлагат на пазара. Притежават подметка, изградена от въздушни микрокапсули, които я правят много по-амортизирана. Така намаляват напрежението в глезена и спомагат за продължителното физическо натоварване, особено по време на тичане.

Подметките на този модел притежават сериозно сцепление, което ги прави подходящи за спортуване върху всякакви терени, дори и те да са влажни и хлъзгави. Истината е, че те са прекрасен пример за обувки, които да носим в нашето ежедневие и да съчетаваме по един успешен начин с облеклото ни. Те изглеждат еднакво добре, както в компанията на спортен екип, тениска и суитшърт, така и в елегантен панталон, блейзър и риза. Тази мултифункционалност печели сърцата на всички заклети фенове на Nike и няма как да не остане незабелязана в модната индустрия.

Технологията на подметката е едно от най-впечатляващите неща. Тя е иновативна и досега никога не е произвеждано нещо подобно. Изглежда сякаш е създадена, за да удовлетвори всяко едно изискване на нашите ходила. Това кара голяма част от феновете на други брандове да се преориентират и да дадат шанс на Nike. Всичко това увеличава значително популярността на Vapormax и днес те са сред най-търсените модели маратонки.

Откъде можем да закупим така любимите на всички Nike Air Vapormax?

Както винаги сме казвали, най-добре е да се доверите на специализирани доставчици и магазини. В България най-добро преживяване по време на пазаруване можете да откриете в уебсайта на Footshop. Тук е налична цялата серия на Nike при това на изключително преференциални цени. Заложете на удобни обувки, създадени специално за вашите ходила. Дайте им най-доброто и бъдете сигурни, че нито за миг Nike Air Vapormax няма да ви разочароват!

Източник на снимка: Footshop