dupka2503142Павлин Иванов

След сигнал на гражданин, ловешката полиция затвори за движение ул.“Стефан Караджа“ в участъка от паркинга на комплекс „Космос“ до бул. „България“. Причината за това е, че въпреки сигналите както на „Ловеч днес“, така и на други медии и граждани, никой не направи нищо!

Сайтът информира още на 25-ти март 2014 г., т.е. преди три месеца, че тази година асфалта е пропаднал и опасността от трагичен инцидент е повече от реална. Реакция нито като обезопасяване, нито като ремонт не последва.

Днес работещ в близост гражданин е информирал полицията, че вече се вижда огромна кухина под крепящият се сам на себе си асфалт. В самата яма някой беше поставил от няколко дни огромен храст, за да сигнализира и предупреждава водачите. Въпреки това, отново реакция от местната власт не последва.

Тази вечер неизбежно се случи и улицата най-накрая е затворена за движение, макар да е единствената, по която автомобилите законно могат да излязат от района. Припомням, че ул. „Христо Ботев“ в посока пазара е забранена за движение.

Проблемната дупка се отваря за 3-та поредна година, което говори за сериозен проблем, който очевидно не може да се реши само с хвърляне на шепа асфалт. Много вероятно е проблемът да е свързан със спукан тръбопровод или подобно съоръжение, тъй като всяка година разстоянието между асфалта и твърдата почва под него става по-голяма от 60-80 см.

Единственото хубаво нещо е, че засега няма пострадал от ловешкото продължително безхаберие!

 

3 коментара

  1. “Над 30 милиона лева са необходими за възстановяване на инфраструктурата във Варненска област. Това показа проверка на областната администрация след пороя на 19-и юни, съобщи БНР.”
    Добре, че не си възстановяват инфраструктурата по ловешките разценки, че тук върви по 2 млн километърът.

    1. Значи викаш върви им тука на другарите в строежите на пътища не само като решат да си строят незаконни сгради. Да ни са живи и здрави общинарите още един храм на сатаната да направят и на площада пред Общината.

  2. крайно време беше и това да се случи тази сутрин минах около 9 ч с клиент наистина дупката беше ужасно стяскаща нямаше нищо общо със тази на снимката

Comments are closed.