protestzatvor1107133На 3 юни 2016 г. (петък) в 10.30 часа бъде открит новият арест в затвора в Ловеч. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на правосъдието. На откриването ще присъстват заместник-министърът на правосъдието Красимира Филипова, главният директор на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията” главен комисар Гергана Георгиева, началникът на затвора Марин Калчевски, представители на местната изпълнителна власт, магистрати.

При спазване на всички европейски стандарти, са обособени шест килии, които разполагат със самостоятелни санитарни възли. Капацитетът им е 24 лица, задържани под стража.

Строително-монтажни работи на ареста в Ловеч стартираха през ноември 2015 г. Подобрението на битовите условия за живот на задържаните лица се реализира с капиталови средства на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ на стойност 66 750 лв.

2 коментара

  1. След като предишния не отговаряше и то доста на Европейските стандарти как са ни приели в ЕС? Знаеш ли какво е да пикаеш в шише и да дрискаш в косчето за боклук? Знам го от опит понеже нали съм голям ПРЕСТЪПНИК. Не стига, че не направих страница в интернет на Петър Николов Петров от с. Кирчево ами се и оплаквах от ятаците му.

  2. ТИ ДА ВИДИШ⌛ТРЯБВАШЕ ДА МИНАТ ТОЛКОВА !!!!!……ДЕСЕТИЛЕТИЯ ЗА ДА СЕ СЛУЧИ!!!!!МНОГО ЖЕНИ НАЧАЛНИЦИ……ЩЕ ОПРАВЯТ РАБОТАТА!!!!!ХА ХА КОМЕНТАР!!!

Comments are closed.