Двама двадесет годишни мъже от Тетевен са задържани за срок до 24 часа в РУ Тетевен, като съпричастни към извършена кражба на сумата от около 100 лева от кутия за дарения, разположена в църквата в с. Рибарица.  По случая в РУ Тетевен е образувано досъдебно производство и е уведомена Раонна прокуратура Ловеч-ТО-Тетевен.

35-годишен от Севлиево е задържан за срок до 24 часа в РУ Ловеч, след като на 03 ноември след получен сигнал и последвали процесуално-следствени действия, в обитаван от лицето имот в с.Брестово, полицаи са открили и иззели 200 грама суха, тревиста, зелено-кафява листна маса, която при тестване с полеви тест е реагирала на канабис. По случая в РУ Ловеч е образувано досъдебно производство и работата продължава.

На 03.11.2022г. около 17.40ч. на третокласен път 401, при км.44+100, 26-годишен при управление на лек автомобил е напуснал пътното платно и се е блъснал в крайпътен скат.  В резултат на инцидента е пострадал водачът, който е с охлузни рани. Издаден му е талон за  медицинско изследване за установяване концентрацията на алкохол в кръвта. На водачът е съставен и акт за нарушение на ЗДвП.